Засідання профспілкового комітету

      30 травня 2019 року проведено чергове засідання профспілкового комітету.

   Розпочалося засідання хвилиною мовчання присвяченій вічній пам’яті голові профбюро Коломийського навчально-наукового інституту, кандидату психологічних наук, доценту кафедри педагогіки і психології Коломийського навчально-наукового інституту Петрів Ользі Петрівні та завідувача кафедри військової підготовки, полковника запасу Плисюка Мирослава Володимировича.

     Першочергово профспілковий комітет розглянув знижку щодо оплати путівок в СОК «Смерічка» для дітей працівників університету.

Так, цього літа здешевлення вартості путівки за рахунок коштів первинної профспілкової організації та коштів СОК «Смерічка» ДВНЗ «ПНУ ім. В.Стефаника» складає 40%, а сума, яку батьки доплачуватимуть за дітей становитиме:

 на 18 днів – 4 104 грн.

                                                         на 21 – 4 788 грн.

Зміни відбудуться в наступні періоди:

I зміна з 02 червня – 19 червня – 18 днів

II зміна з 20 червня – 10 липня – 21 день

III зміна з 12 липня – 1 серпня – 21 день

IV зміна з 3 серпня – 23 серпня – 21 день

 Відпочинкова зміна для працівників університету та членів їх сімей:

з 24 по 31 серпня

     Про підведення підсумків проведених заходів, спрямованих на діагностику і виявлення злоякісних новоутворів розповів завідувач кафедри фізичної терапії, ерготерапії, доктор медичних наук, професор Дума Зіновій Васильович. «Так, 24 травня 2019 року в університеті (аудиторії 104 а центрального корпусу з 10:00 до 16:00 год.) кафедра фізичної терапії, ерготерапії спільно із клінікою дерматології «БРАСС. Здорова шкіра» провели заходи спрямовані на діагностику і виявлення злоякісних новоутворів, які можуть переростати в меланому і здійснили безкоштовну дерматоскопію родимок для студентів, працівників та воїнів АТО. Хочеться відзначити високий рівень організації медико-діагностичного обстеження та в майбутньому продовжувати практику надання безкоштовних медичних консультацій працівникам університету, адже своєчасна профілактика є запорукою збереження здоров’я та життя людини».

     Зі звітами про роботу щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки виступили голова профбюро педагогічного факультету Петришин Роман Андрійович та голова профбюро факультету туризму Гуменюк Галина Михайлівна.

     Наприкінці заслухали інформацію бухгалтера профкому Чучук Ольги Дмитрівни щодо грошових видатків первинної профспілкової організації, надання нецільової благодійної (матеріальної) допомоги з профспілкових коштів, грошових виплат, як винагорода профспілковим активістам за поданнями голів профбюро підрозділів.