Засідання профспілкового комітету

24 квітня 2024 року відбулося засідання профспілкового комітету за участю представників Координаційного центру Save Ukraine Now (SUN), Ощадбанку та будівельної компанії «Благо».

Представники Координаційного центру виступили зі звітом про використання благодійних внесків на потреби Збройних сил України і висловили подяку колективу університету за плідну співпрацю в напрямі зміцнення обороноздатності держави.

Фахівці Ощадбанку та будівельної компанії «Благо» презентували програму пільгової іпотеки еОселя. В рамках презентації присутніх ознайомлено з умовами іпотечного кредитування від Ощадбанку за програмою еОселя та можливостями, які надає будівельна компанія.

З цікавою доповіддю про організацію профспілкової діяльності виступила голова профбюро економічного факультету Ольга Ємець. Вона наголосила на необхідності популяризації діяльності Первинної профспілкової організації працівників університету, організації зустрічей зі стейкхолдерами, продовженні практики організації і проведення виїзних тренінгів та семінарів для підвищення професійної компетентності профспілкового активу.

Директор університетського Спортивно-оздоровчого комплексу «Смерічка» Микола Соя доповів про заходи з організації оздоровлення працівників університету та їх дітей влітку 2024 року. Також було розглянуто поточні фінансові питання: про надання нецільових матеріальних допомог членам профспілки, заохочення профактиву та продовження збору коштів на потреби ЗСУ.