Засідання профспілкового комітету

 

28 вересня 2023 року відбулося чергове засідання профспілкового комітету, в якому взяли участь 22 із 28-ми членів профкому. Відкрив засідання Голова Первинної профспілкової організації Климончук Василь Йосифович. На засіданні було розглянуто наступні питання порядку денного:

  1. Про підсумки роботи профспілкової організації із забезпечення оздоровлення і відпочинку працівників університету та членів їх сімей у літній період 2023 року.
  2. Про зменшення оплати за навчання працівників та їх дітей за рахунок коштів Первинної профспілкової організації.
  3. Про збір допомоги для працівників університету, мобілізованих до ЗСУ та продовження співпраці з Благодійним фондом Сан.
  4. Про грошові видатки первинної профспілкової організації.
  5. Про надання нецільової благодійної (матеріальної) допомоги з профспілкових коштів.
  6. Про грошові виплати, як винагорода профспілковим активістам за поданнями голів профбюро підрозділів.

Підсумувавши результати роботи профорганізації із забезпечення оздоровлення і відпочинку працівників університету та членів їх сімей у літній період 2023 року, присутні приступили до обговорення питання щодо часткової компенсації за навчання працівників університету та їх дітей. Було вирішено виділити необхідні кошти та внести відповідні зміни до кошторису Первинної профспілкової організації на 2023 рік з метою часткової компенсації вартості навчання працівників університету та їх дітей.

З третього питання порядку денного прийнято рішення організувати збір речей на потреби мобілізованого працівника університету Морозова Олексія Олександровича (фахівця ННЦ студентського розвитку), а також довести до відома працівників щодо продовження прийому заяв на відрахування з належної їм заробітної плати добровільних внесків на потреби Збройних сил України в рамках співпраці з Благодійним фондом Сан.

Було заслухано доповідь бухгалтерки профспілкового комітету Ольги Чучук щодо видатків, матеріальної допомоги членам профспілки, заохочення профспілкового активу.