Посвята студентів-першокурсників Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки за участі професорсько-викладацького складу

Стояти міцно на Своїй землі, відчувати її силу, набиратися з неї життєдайної енергії, усвідомлювати відповідальність не тільки перед тими, хто виборов, утримав, зберіг її для нас, щоб ВІЛЬНО, ВПЕВНЕНО, УСІМ СЕРЦЕМ відчувати, що то є НАШІ гори…, а й перед тими, хто буде жити після нас на нашій землі…

Вперше, символічно ВИСОКО на Кривопільському перевалі відбулася посвята студентів-бакалаврів-першокурсників Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки спеціальностей: 016 Спеціальна освіта (016.01 Логопедія, освітня програма «Спеціальна освіта»), 073 «Менеджмент» (освітня програма «Менеджмент у сфері інформаційних технологій»), 281 Публічне управління та адміністрування (освітня програма «Публічне управління та адміністрування»).

Ватра, банош і грибна юшка у казанах, пісні, конкурси, радість і вдячність, що маємо можливість навчатися у вільній і незалежній Україні, навіть у час війни. Адже, за словами команди-логопедів-першокурсників, “Мова то зброя країни! І ми, майбутні логопеди, переконані що, мова – це серце народу, а ми – таємна зброя України, яка робить це серце міцним і живим! Наша місія допомагати людям з порушеннями мовлення та навчати їх вільно висловлювати свої думки. Ми, немов «інженери», проєктуємо та вибудовуємо правильне мовлення для насолоди спілкування одне із одним. Ми зміцнюємо комунікацію між українцями, для розквіту сильної нації та сильної держави України!”

Зростаємо РАЗОМ, перемагаємо РАЗОМ!

  • Майбутні Логопеди

Вдячність безмірна усім, хто сприяв і долучився до реалізації заходу, насамперед, – дирекції та студентському сенату Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки, Первинній профспілковій організації працівників Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, колегам, друзям і однодумцям!

Окрема дяка професору Нагорняку М.М., професору Климончуку В.Й., доценту МаланюкуТ.З., професору Кіндрачук Н.М., Поп’юку М.В., С. Поліщуку.

Підготувала завідувач кафедри професійної освіти та інноваційних технологій

проф. Оксана ДЖУС