Підсумки засідання профспілкового комітету

Сьогодні, 02 червня 2022 року о 14 годині відбулося засідання профспілкового комітету  в online-режимі за участі директора СОК “Смерічка” Сої Миколи Михайловича.

Одним із ключових було питання щодо організації літнього оздоровлення працівників університету та їх дітей. За підсумками засідання було прийнято рішення щодо організації оздоровчих змін, котрі в цьому році будуть проводитися за дещо зміненим графіком.

Члени профспілкового комітету й директор табору Соя Микола Михайловича дійшли згоди щодо організації оздоровчих змін в СОК «Смерічка» влітку 2022 року в такі терміни:

Перший сімейний заїзд – з 18 червня по 24 червня (7 днів);

І зміна – з 26 червня по 13 липня (18 днів);

ІІ зміна – з 15 липня по 1 серпня (18 днів);

ІІІ зміна – з 3 серпня по 20 серпня (18 днів);

Другий сімейний заїзд ­– з 21 серпня по 28 серпня (8 днів).

Також було досягнуто домовленості щодо доплати з коштів первинної профспілкової організації по 2000 (дві тисячі) грн. за кожну із путівок на 18 днів, що будуть видані дітям членів профспілки влітку 2022 року в дитячий оздоровчий табір.

Що стосується сімейних заїздів, то для  працівників університету профспілка оплачуватиме  половину (50 відсотків) вартості путівок для членів профспілки та їх дітей (віком до 18 років) в спортивно-оздоровчий комплекс «Смерічка» для спільного відпочинку дорослих і дітей. Оскільки повна вартість одного дня відпочинку під час сімейного заїзду становить 500 гривень, то наші працівники матимуть можливість відпочинку за 250 грн./день.

Окремо на засіданні було розглянуто питання щодо скликання Конференції трудового колективу, про надання нецільових матеріальних допомог працівникам університету та про винагороди профспілкових активістів у відповідності до попередніх подань голів профбюро підрозділів університету.

Наприкінці засідання голова профорганізації – Юрій Степанович Копчак привітав з днями народження голів профбюро, побажавши щастя, добра й мирного неба.