Засідання профспілкового комітету

ЗАСІДАННЯ ПРОФСПІЛКОВОГО КОМІТЕТУ

25 листопада 2021 року відбулося чергове засідання профспілкового комітету в змішаному off-onlaine режимі.

З першого питання про медичне страхування працівників університету виступила запрошена на засідання профспілкового комітету начальниця відділу страхової компанії «Універсальна» п. Ганна Солов’єнко. Вона поінформувала членів профкому про можливості та програми страхування розроблені для учасників освітнього процесу. Зокрема, програми страхування передбачають страхування від нещасних випадків і страхових випадків в частині страхування здоров’я на випадок хвороби COVID-19. Мінімальний платіж становить – 210 грн., дорожчі – 650, 950 грн. Минулого року, як зазначила п. Ганна переважно працівники університету страхувалися на 300 грн. Для працівників університету договір на страхування передбачається укласти у формі колективної угоди.

Проректор з науково-педагогічної роботи та соціально-економічного розвитку Шинкарук Я.І. поінформував, що від початку пандемії в університеті на коронавірусну хворобу захворіло 518 осіб, зокрема за останній тиждень – 14 осіб.

З вищезаслуханої інформації були прийняті відповідні постанови.

Для участі у розгляді другого питання щодо закупівлі новорічних кондитерських подарунків для дітей працівників університету були запрошені представники різних кондитерських компаній (ПП «Унікальна цукерка» м. Івано-Франківськ, ПП Бетюга Р. м. Пустомити, ПП Ходоровський м. Івано-Франківськ, ПП Хома В. м. Хмельницький), які здійснювали презентацію своєї продукції, відповідали на запитання голів профбюро. Після виступів представників фірм відбулася процедура обрання кондитерської компанії, яка здійснювалася шляхом відкритого голосування. В результаті голосування за більшості голосів переможцем було обрано ПП Ходоровського В.Ф., з яким укладено договір на придбання 855 новорічних кондитерських подарунків для дітей працівників університету.

     Після конкурсу прийняли постанови з питань порядку денного щодо:

  • виділення коштів на видання 15 штук навчально-методичного посібника «Охорона праці в галузі»;
  • грошових видатків первинної профспілкової організації;
  • надання нецільової благодійної (матеріальної) допомоги з профспілкових коштів;
  • грошових виплат, як винагорода профспілковим активістам за поданнями голів профбюро підрозділів.