До відома профактиву

ЗАСІДАННЯ ПРОФСПІЛКОВОГО КОМІТЕТУ

Online-деканат | Факультет соціології і права КПІ ім. Ігоря ...

       25 червня відбулося засідання профспілкового комітету в online-режимі за участю проректора з науково-педагогічної роботи та соціально-економічного розвитку Шинкарука Я.І.

       Про підготовку до літнього оздоровлення членів профспілки та їх дітей у 2020 році виступив директор Спортивно-оздоровчого комплексу «Смерічка» Соя М.М.

      Він зазначив, що: «Табір готовий з 15 липня прийняти 20 сімей працівників на відпочинок. Термін зміни триватиме 7 днів. У вартість входитиме проживання і триразове харчування. Кожна сімꞌя буде проживати в окремій кімнаті з дотриманням санітарних вимог. Зареєструватися на відпочинкову зміну можна буде до 10 липня у профспілковому комітеті, там же і отримати путівку. Заїзд у табір здійснюватиметься 15 липня до 12 години дня. Враховуючи складну епідеміологічну ситуацію обвꞌязково при поселенні в табір потрібно буде мати медичну довідку з результатами тесту на коронавірус. Оплата путівки як завжди проводитиметься в бухгалтерії комплексу в день приїзду.

     Можливо також буде проведено відпочинкову зміну для дітей у серпні на 14 днів, але це лише при умові дозволу уряду коли буде знято карантин».

   Далі слухали інформацію директора студентського містечка Лилика М.Й. з питання щодо погодження списку працівників університету для проживання в гуртожитку в новому навчальному році. За результатами голосування членів профкому списки погодженні та прийнята постанова.

     Насамкінець заслухали інформацію бухгалтера профкому Чучук О. Д.:

  • про грошові видатки первинної профспілкової організації;
  • про надання нецільової благодійної (матеріальної) допомоги з профспілкових коштів;
  • про грошові виплати, як винагорода профспілковим активістам за поданнями голів профбюро підрозділів.