Конференція трудового колективу

       30 серпня в університеті відбулася конференція трудового колективу та засідання Вченої ради. Головне питання порядку денного – результати вступної кампанії 2018 року та завдання на наступний навчальний рік.

     Традиційно захід розпочався урочистим моментом нагородження. Ректор університету, професор Ігор Цепенда вручив викладачам грамоти та подяки від МОН України, Івано-Франківської ОДА, обласної ради, Івано-Франківської міської ради, відомчі нагороди. Також за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів медаллю «За заслуги перед університетом» відзначено доцента кафедри математичного і функціонального аналізу факультету математики та інформатики Івана Федака та завідувача кафедри агрохімії і ґрунтознавства факультету природничих наук Мирослава Волощука.

Після цього ректор виступив з доповіддю про перспективи та виклики навчального року 2018-2019. За результатами вступної кампанії цього річ лави студентів університету поповнило близько 2 тисяч молодих людей, які здобуватимуть освітній ступінь бакалавра. Найпопулярнішими спеціальностями, на які зараховано найбільшу кількість студентів 1-ого курсу, стали «філологія (англійська мова і література)», «дошкільна освіта», «право», «туризм», «готельно-ресторанна справа».

       Ректор подякував колективу за пророблену роботу в 2017-2018 навчальному році та окреслив основні завдання на новий. Зокрема, щодо поглиблення розвитку наукових шкіл університету, підвищення якості освіти, проведення якісного контролю за знаннями студентів, збільшення електронних ресурсів університету, поглиблення методів профорієнтаційної роботи з майбутніми абітурієнтами, тотальне вивчення англійської мови.

     Під час роботи конференції присутні також заслухали звіт мандатної та апеляційної комісій університету. Відбулося обговорення доповіді, в ході якого виступаючі внесли ряд пропозицій щодо стратегії подальшого розвитку університету. Під час голосування учасники конференції схвалили доповідь ректора та прийняли відповідну Постанову.