Засідання профспілкового комітету

     25 січня 2018 року відбулося спільне засідання проспілкового комітету  та адміністрації університету.

      Вже другий рік поспіль проводиться зустріч ректора університету, проф. Цепенди І.Є. із головами профбюро структурних підрозділів. Як зазначив ректор «зустріч адміністрації та профспілкового комітету на початку року вже стає традиційною, що засвідчує дотримання принципів соціального партнерства та активного ведення соціального діалогу між сторонами колективного договору».

    Власне необхідність спільного вирішення соціально-економічних питань та трудових відносин і стали предметом такої зустрічі. Особливу увагу в ході зустрічі ректор наголосив на питаннях соціального захисту працівників, зокрема щодо сприяння забезпечення житлом працівників університету. Для підготовки питання щодо будівництва житла для працівників університету профспілковим комітетом Первинної профспілкової організації Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (головами профбюро структурних підрозділів університету) проведено збір заяв працівників бажаючих долучитись до будівництва житла та узагальнено інформацію, що надходить з цього приводу від членів профспілки.

     Одержані дані свідчать, що в цілому робота щодо забезпечення виконання підготовчих питань щодо будівництва житла є задовільною. Зокрема, зростає кількість заяв працівників бажаючих долучитись до будівництва (на 25.01.2018р. є більше ста заяв). Позитивним є те, що більшість питань вирішуються профспілковим комітетом спільно із адміністрацією університету на засіданнях профкому, проводяться спільні зустрічі адміністрації та профкому із представниками будівельних компаній та працівниками, які бажають взяти участь у будівництві.

     Насамкінець ректор побажав профспілковому активу хорошого початку нового 2018 року та реалізації всіх планів.